In het kader hieronder vind je een overzicht van de vijf meest recente blog berichten die ik op deze site heb geplaatst met direct daaronder mijn nieuwste blogpost. Ik vind het leuk om jullie reacties op mijn verhalen te lezen!

Om een van de andere artikelen te lezen, kun je op de desbetreffende titel klikken. Voor een overzicht van alle door mij geplaatste blogberichten op deze website klik je hier hier.

07 Mar 2018 - Been there, done that, got the t-shirt: PANIEK in de GGZ!
Warning: personal update! Eind augustus heb ik als gast-auteur een blog mogen schrijven voor Humans of Psychology (www.humansofpsychology.nl). Dat beviel wel, en nu mag ik me sinds enkele weken vaste auteur noemen van de website! Mijn eerste blog is zojuist online gekomen: http://humansofpsychology.nl/blijven-wie-je-wilt-zijn/ en gaat over het werkveld. De auteurs van HoP zijn allen psychologen of studenten psychologie en delen ervaringen en interessante topics uit het werkveld. Mijn doel zal zijn meer informatie te delen rondom het hebben van een eigen praktijk, kennis over mindfulness en ik ben van plan collega's te interviewen over belangrijke psychologische zaken. Dus volg allen de website en blogs van Humans of Psychology. Veel leesplezier!
Geplaatst op 17 Nov 2016 door Michelle


<< Vorige ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende >>

psycholoog coenen amsterdam
Michelle Coenen
  • Psycholoog NIP
  • Afspraak op korte termijn
  • Vergoedingen mogelijk
Vraag of interesse?

Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.
Ik hoor graag van je!